(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillämarkkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Oletko vielä vailla kesätöitä? Rekrytoimme kesälle 2018 rakennussiivoojia asiakasyritystemme työmaille Tampereelle ja Tampereen ympäryskuntiin.

Rakennussiivoojan työtehtävät pitävät sisällään mm. kulkuväylien raivausta, rakennusjätteen lajittelua roskalavoille sekä muuta työmaan ylläpitosiivousta/loppusiivousta. Edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja asennetta!

Työaika ma – pe klo 7 – 15:30. Voimassa oleva työturvallisuuskortti välttämätön!

Kesätöitä on tarjolla kesäkuusta syyskuuhun saakka ja tällä ajanjaksolla on mahdollista tehdä 1kk-4kk mittaisia työjaksoja. Kesätöiden aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös syyskuun jälkeen.

Palkka rakennusalan TES mukaan.

Viime kesänä työllistimme yli 100 kesätyöntekijää Tampereen alueella asiakasyritystemme työmailla. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä energiseen joukkoomme ja hakea kesätyöpaikkaa jo tänään!

Lisätietoja Juuli Friberg 040 590 2825 / Katja Metsäkylä 040 646 2426.