(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja, kesä 2020
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Vielä ei ole liian myöhäistä hakea kesätöitä!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennussiivoojia Tampereen alueen työmaille!

Rakennussiivoojan työtehtäviin kuuluu pääasiassa työmaan siisteyden ja turvallisuuden ylläpitäminen. Lisäksi työnkuvaa on mahdollisuus laajentaa oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan myös muihin avustaviin tehtäviin. Emme välttämättä vaadi aiempaa kokemusta alalta, sillä näissä hommissa tehokas ja laadukas työnjälki ratkaisee! Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti, joka vaaditaan rakennustyömailla. Jos et omista vielä korttia, tutustu verkkokursseihin osoitteessa: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit

Työ alkaa kesä-heinäkuun aikana, tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia erikseen haastattelussa. Kesätöiden arvioitu kesto noin 1-3 kk, jonka jälkeen on myös mahdollisuus jatkaa työntekoa oman elämäntilanteesi mukaan.

Työaika maanantaista perjantaihin klo 7-15.30. Palkan maksamme vähintään rakennusalan TES mukaisesti.

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja nuorekas WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahvia on aina tarjolla. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan luotettavan työnantajan palveluksessa. Olemme tänäkin vuonna mukana ”vastuullinen kesäduuni -kampanjassa”, josta voit lukea lisää www.kesaduuni.org.  

Hae nyt, sillä haastattelemme sopivat ehdokkaat heti ja mikäli tulet valituksi, teemme sopimuksenkin valmiiksi.

Lisätietoja antaa: HR-koordinaattori Jasmi Friberg p. 040 646 2426 .

Avainsanat: rakennussiivooja, siivous, rakennustyö, kesätyö, tampere, pirkanmaa