(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin

Etsimme valtakunnalliselle asiakkaallemme siivoojia keskussairaalan työmaalle Jyväskylään

 Arvostamme jo hankittua työkokemusta rakennussiivouksesta, mutta kokemusta tärkeämpää on työhön tarttuva, työtä pelkäämätön ja ahkera asenne. Aiempi kokemus myös muusta siivousalan tehtävästä tai työskentely rakennustyötehtävissä ovat eduksi.

Tehtävät koostuvat mm. P1- siivouksesta työmaalla sekä yleisesti rakennusaikaisesta siivoamisesta ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä voi olla omastakin tilanteestasi riippuen joko pidemmälle kesään tai esimerkiksi nyt touko-kesäkuun vaihdetta koskien ainoastaan. Työssä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia  sekä hyvää fyysistä peruskuntoa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi hakulinkin kautta tai soita Heinille, 050 3761 988, ja kysy lisätietoa.  

Ole ripeä, koska paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.