(Poistunut julkaisusta)

Rakennussähkösuunnittelija / Projekti-insinööri
AFRY Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Haemme nyt Vantaalle

RAKENNUSSÄHKÖSUUNNITTELIJAA / PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen tai teollisuuden tuotantolaitosten suunnittelu-/ selvitys-/käyttöönotto-/valvontatehtävät oman taustasi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaisesti. Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen, olet yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa on sinulle luontaista.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa alan teknistä koulutusta rakennussähkösuunnittelun parissa sekä kokemusta nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen käytöstä. Arvostamme lisäksi vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista otetta omaan työhön. Suunnitteluohjelmanamme on MagiCad-ohjelma, joten ohjelman tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä. Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me AFRYlla arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää, positiivista asennetta.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme. Työ edellyttää jonkin verran säännöllistä matkustamista kotimaassa ja toisinaan myös ulkomailla osaamisestasi riippuen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jussi Kairi, puh. 010 33 24694.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 16.2.2020 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Lue lisää AFRYsta työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla

Täytä hakemus täällä / Please apply here