(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspiirtäjä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Me lainaamme oikeita rakennuksia. Lainaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja 50 vuoden kokemuksella. Parmaco -rakennukset valmistamme omissa tehtaissamme. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuus, valtionyhtiöt ja liikelaitokset sekä yritykset. Parmacolaisia on yli 200 ja kasvamme sekä Suomessa että Ruotsissa. Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme pääkonttoriimme Tampereelle

Rakennuspiirtäjää

suunnittelutiimimme jäseneksi. Tehtävääsi kuuluu mm. kohteidemme tarjous- ja työpiirustusten laatiminen yhteistyössä muiden suunnittelijoidemme kanssa. Projekteissamme olet tärkeä osa prosessiorganisaatiotamme ja tuot asiantuntevan panoksesi toteutusvaiheeseen. Raportoit tehtävässäsi suunnittelujohtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä muutaman vuoden kokemus rakennussuunnittelusta. Kokemus koulu- ja päiväkotisuunnittelusta on merkittävä etu tehtävään haettaessa. Hallitset 3D-mallinnuksen ja käytössämme olevan Archicad ohjelman. Myös Autocad- ja Vertex-ohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja positiivisesti ulospäin suuntautunut tiimityöskentelijä, jolle sujuva esiintyminen ja kommunikointi ovat osa normaalia työtapaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Parmaco Oy:n suunnittelujohtaja Jari Palonen, puh. 040 667 2557 sekä StaffPointissa Pasi Honkalahti, puh. 040 844 7707.
Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 24.2.2020 mennessä. https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat.
Huomaa, että käsittelemme kiinnostuneiden hakijoiden tietoja jo hakuaikana, eli toimithan nopeasti.