(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspeltiseppä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

RAKENNUSPELTISEPPÄ

Haemme asiakasyrityksellemme Oulun alueelle rakennuspeltiseppää. Työ on monipuolista rakennuspeltisepän työtä, sekä eri materiaalein tehtävää julkisivujen asennuksiin liittyvää työtä. Kaikkea ei tarvitse valmiiksi osata, kokeneet työkaverit opettavat kyllä. Sinulta odotetaan positiivista asennoitumista, hyvää työmoraalia ja motivaatiota. Sinulla tulee olla kiinnostus opetella uusia asioita. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai muista rakennusalan tehtävistä on eduksesi.

Tehtävässä tarvitset voimassaolevan työturvallisuuskortin.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Yhteyspäällikkö Miikka, p. 050 471 0788

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!