(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspeltiseppä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Etsimme Keski-Suomen alueelle rakennuspeltiseppää!

Tehtävässä vaaditaan suoritettu alan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista peltien teosta katoilla, kuten räystäs- ja piippuhommista. Tehtävät ovat pääsääntöisesti asennuksia uudis- ja saneerauskohteissa. Myös taito mitata ja valmistaa pellit itse ennen asennusta on suuri etu. Niin työturvakortti kuin tulityökorttikin tulisi taskusta löytyä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksi.

Laita hakemuksesi tulemaan neittisivujemme sihti.fi kautta, laita se pian sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Lisätietoja tarvittaessa antaa Aleksi Arjakka numerosta 040 027 8937.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.