(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspeltiseppä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme RAKENNUSPELTISEPPÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Tornioon.

Työnkuvasi tulee olemaan erilaiset rakennuksilla tehtävät peltityöt sekä muu pellin käsittely koneilla. Etsimme työntekijää, joka jo hallitsee tai on jonkin laista näkemystä työssä käytettävistä työvälineistä ja -menetelmistä. Näiden lisäksi oma-aloitteinen työote, hyvä työnjälki ja luotettavuus ovat asiat mitä arvostamme sinussa. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksellemme.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi vastuullisen työn, missä työpanoksellasi on suuri merkitys organisaatiossa. Saat ympärillesi suuren työyhteisön, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella, ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti yhteen hiileen puhaltaen. Pääset osaksi kannustavaa ja rentoa tiimiä sekä kehittymään vastuullisessa ja kasvavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta voi tiedustella Jennika Pasulalta / jennika.pasula@personalhuset.fi / 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä