(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspeltiseppä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Haemme asiakkaallemme Päijät-Hämeeseen

RAKENNUSPELTISEPPÄÄ  vaihtuviin työkohteisiin.

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa erilaisia peltiasennuksia, rei’ittämistä ja muita rakennusalan peltisepän töitä. Myös peltisepän avustavat työt kuuluvat työnkuvaan. Tässä on oistava tilaisuus aloittelevalle peltisepälle oppia alan ammattilaisilta ja kehittää omaa ammattitaitoa!


Sinun ei tarvitse siis olla alan ammattilainen, mutta odotamme sinulta kuitenkin hieman alan työkokemusta sekä motivoitunutta ja joustavaa työotetta. Työt alkavat helmikuun aikana ja töitä on pitkäksi aikaa.

Työkohteet sijaitsevat Lahdesta etelään, ajokortti on työssä ehdoton sillä kohteita sijaitsee myös julkisten kulkuyhteyksien ulkopuolella. 


Lähetäthän pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mennessä osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja työstä antaa Heimolta Ville Väkeväinen, 044 777 5103, ville.vakevainen@hpheimo.fi