(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspeltiseppä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2019

Etsimme valtakunnallisesti toimivalle rakennusalan palveluita tarjoavalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja hyvän asenteen omaavaa rakennuspeltiseppää.

Pääset toimimaan osana ammattitaitoista tiimiä vakavaraisessa yrityksessä, jolla on yli 40 vuoden kokemus alalta. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja sisältävät rakennuspeltitöiden lisäksi mm. elementtien asennusta sekä ovien ja ikkunoiden listoitusta ja asennusta. 

Odotamme hakijalta rakennusalan koulutusta tai kokemusta vastaavista töistä. Lisäksi toivomme reipasta ja vastuullista asennetta työtä kohtaan. Työturvallisuuskortti on pakollinen, tulityökortti katsotaan eduksi.

Pääkaupunkiseudulla töitä on tarjolla muutamaksi kuukaudeksi. Mikäli olet kiinnostunut myös reissutyöstä, työtä on tarjolla pidempiaikaisesti ja sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaamme kirjoille vakituisesti. Reissutyössä tehdään viikko pitkää päivää (tunteja sisään), jolloin seuraava viikko on vapaa. Myös reissutyössä osa kohteista sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi kyseiseen tehtävään kotisivujemme kautta www.amiko.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa sähköpostitse jatta.koivisto@amiko.fi tai soittamalla 050 476 6545.