(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspeltiseppä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Haemme asiakkaillemme Päijät-Hämeeseen

RAKENNUSPELTISEPPÄÄ / ALOITTELEVAA PELTISEPPÄÄ vaihtuviin työkohteisiin.

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa erilaisia peltiasennuksia, rei’ittämistä ja muita rakennusalan peltisepän töitä. Myös peltisepän avustavat työt kuuluvat työnkuvaan. Tässä on oistava tilaisuus aloittelevalle peltisepälle oppia alan ammattilaisilta ja kehittää omaa ammattitaitoa!


Sinun ei tarvitse siis olla alan ammattilainen, mutta odotamme sinulta kuitenkin hieman alan työkokemusta sekä motivoitunutta ja joustavaa työotetta. Työt alkavat nopeallakin aikataululla, joten jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian.

Työkohteet sijaitsevat Lahdesta etelään, ajokortti on työssä ehdoton sillä kohteita sijaitsee myös julkisten kulkuyhteyksien ulkopuolella. Työtä on tarjolla todennäköisesti vuoden loppuun asti.


Lähetäthän pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mennessä osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta.