Rakennuspeltiseppä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja hyvän asenteen omaavaa rakennuspeltiseppää pääkaupunkiseudulle.

Asiakkaamme on toiminut rakennusalalla yli 30 vuoden ajan rakentaen uutta ja korjaten vanhaa. Yrityksen kotitoimipaikka on Orimattilasaa, mutta työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella.

Työkuvaan kuuluvat  erilaiset peltiasennukset sekä korjaukset vaihtuvissa kohteissa. Aluksi tehtävä on määräaikainen 1 kuukauden ajaksi ja aloitus on HETI! Mikäli sinulta löytyy monipuolista osaamista peltisepän tehtävistä, tarjoamme mahdollisuuden työllistyä myös pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksellemme.

Hakijalle on eduksi metallialan koulutus sekä useamman vuoden työkokemus erilaisista peltisepäntehtävistä tai muista metallialan töistä. Mikäli olet kiinnostunut työllistymään ainoastaan kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen emme odota sinulta monen vuoden aikaisempaa työkokemusta vaan asenne ratkaisee!

Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassaolevan työturvallisuuskortin. Liikkuvasta työstä johtuen ajokortti ja oma auto katsotaan hakijalle eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi jo tänään kyseiseen tehtävään kotisivujemme kautta www.amiko.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa sähköpostitse jatta.koivisto@amiko.fi tai soittamalla 050 476 6545.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278463
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa