Rakennuspeltiseppä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja hyvän asenteen omaavaa rakennuspeltiseppää Pirkanmaan työkohteisiin.

Työtehtävät vaihtelevat rakennuspeltitöistä elementtien asennukseen sekä ovien ja ikkunoiden asennukseen ja listoitukseen. 

Odotamme hakijalta rakennusalan koulutusta tai kokemusta vastaavista töistä. Lisäksi toivomme reipasta ja vastuullista asennetta työtä kohtaan. Työturvallisuuskortti on pakollinen, tulityökortti katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja Pirkanmaan alueella hakijoiden tulee olla valmiita reissutyöhön. Töitä on tarjolla muutamaksi kuukaudeksi. MIKÄLI olet kiinnostunut myös reissutyöstä, työtä on tarjolla pidempiaikaisesti ja työssä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaamme kirjoille vakituisesti. Reissutyössä tehdään viikko pitkää päivää (tunteja sisään), jolloin seuraava viikko on vapaa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278111
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa