(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspeltiseppä
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2018

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu pirkkalalainen perheyritys. Meillä on vankka kokemus erilaisista kattoremonteista ja huolloista. Toimimme Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa sekä Varsinais-Suomessa. Omat toimitilat, nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset.

Etsimme asiakasyrityksellemme Kattokeskukselle ammattitaitoista

RAKENNUSPELTISEPPÄÄ/KOURUASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Kattokeskus on toiminut yli 20-vuotta ja remontoinut ja huoltanut menestykkäästi pirkanmaalaisten rakennusten kattoja.

Työ pitää sisällään pääsääntöisesti valmiiksi leikattujen vesikourujen asennustöitä, profiilikattojen ja piipunsuojusten asentamista. Työt voivat vaihdella eri kohteiden mukaan. Kohteet ovat saneerattavia pientaloja, joissa asennukset tehdään vähintään kahden henkilön tiimeissä. Työtehtävät vaativat itsenäistä työotetta. Työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti Pirkanmaan alueella.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennuspeltisepän tai kouruasentajan tehtävistä. Omaat hyvän asenteen työhön ja olet tottunut työskentelemään reippaalla työtahdilla. Aikaisempi kokemus katolla työskentelystä, alan koulutus sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat välttämättömiä tässä työssä menestymiselle. C-kortti sekä kokemus ja koulutus henkilönostimen käytöstä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kokeneet ja ammattitaitoiset työkaverit ja laadukkaasti ja turvallisesti toteutetut työkohteet.  

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi: www.carrot.fi

Mahdolliset yhteydenotot ainoastaan Carrotin kautta 0406899111/Satu

Carrot - Aamuksi töihin

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.