(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspeltiseppä Turkuun
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme pitkään alalla toimineelle kattoremontteihin ja -huoltoihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen

RAKENNUSPELTISEPPÄÄ Turun alueelle.

Pääset työssäsi tekemään monipuolisia katon asennus-, huolto- ja korjaustöitä, samalla edistäen urakehitystäsi koulutusmahdollisuuksilla.

Odotamme hakijoilta kokemusta vastaavista tehtävistä, työtätekevää asennetta ja oma-aloitteisuutta. Rakennuspeltisepän koulutus katsotaan eduksi, mutta eniten arvostamme alalta saatua kokemusta sekä reipasta asennetta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Rakennuspeltiseppä Turkuun. Lisätietoja saat konsultiltamme: inga.koivumaki@temp-team.f tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.