(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspeltiseppä (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Asiakasyrityksemme on ylöjärveläinen kasvava ilmastointialan yritys, jonka työkohteina ovat omakotitalot, taloyhtiöt ja julkiset kohteet Tampereella ja ympäristökunnissa. Kohteet ovat pääasiassa uudiskohteita. Asiakkaina heillä on kotitaloudet, taloyhtiöt, yritykset ja julkisen sektorin toimijat. Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme tiiminsä vahvistukseksi ammattitaitoista ja osaavaa rakennuspeltiseppää. Työt alkavat nopealla aikataululla mahdollisimman pian ja osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pidempi aikaisesti.

Edellytämme valittavalta tekijältä tehtävään soveltuvaa peltisepän koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta rakennuspeltisepän työtehtävistä. Työtä tehdään itsenäisesti, joten työkohteessa on pystyttävä työskentelemään oma-aloitteisesti ja yksin. Lisäksi toivomme, että hakijalla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä töiden joustavan suorittamisen takia oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Soita ja varaa tapaamisaika ja täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy/ Carita Tuli, puh. 050 411 6507.