(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspeltiseppä, Pirkanmaan Asennustekniikka Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2020

Pirkanmaan Asennustekniikka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1993.  Toiminta aloitettiin yksityistalouksien vanhojen kattojen saneerauksilla ja uusien omakotitalojen pellitystöillä. Toiminta on laajentunut ja sittemmin siirtynyt julkisten rakennusten sekä teollisuushallien seinäelementtiasennuksiin ja julkisivupellityksiin, kuten profiiliseinäpellityksiin ja erilaisiin julkisivujen peltikasettiasennuksiin.

Haussa on nyt vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoinen

RAKENNUSPELTISEPPÄ


Olet toiminut rakennuspeltiseppänä monipuolisissa kohteissa ja olet ammattiylpeä sekä alasta motivoitunut tekijä. Sinusta huokuu varmuus, huolellisuus sekä hyvä paineensietokyky. Korkeat paikat eivät ole este ja hyvä työn jälki on sinulle kunnia-asia. Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat osaamisesi lisäksi tärkeitä ominaisuuksia menestyäksesi tässä tehtävässä.

Pääset vakituiseen työhön heti, Pirkanmaan alueella vaihteleviin kohteisiin. Työsuhde alkaa Pirkkalan kohteesta. Yrityksen kotipaikka on Ruutana, mutta kohteet ovat pääosin Tampereen ympäristössä.

Sinulla on alan koulutus, kokemusta alasta vähintään 2 vuotta, omaat työturvallisuuskortin sekä osaat käyttää henkilönostimia. Valttikortti tulee kauttamme.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vuokrauksen kautta, josta siirryt mahdollisesti vakituiseksi asiakasyrityksemme kirjoille jo 4 kuukauden jälkeen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemus ja CV alla olevan linkin kautta heti tulemaan tai soita ja esittele itsesi puhelimitse! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Rekrytointia hoitaa Alen Consulting Oy:n asiakkuusvastaava Minna Kotilainen. Lisätietoja arkisin klo 8-16, 044 7404501.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=429 


Kovalla motivaatiolla pärjää hyvin, tervetuloa meille töihin! 
Pirkanmaan Asennustekniikka Oy, toimitusjohtaja Pertti Airosto


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.