(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspeltiseppä (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Haemme asiakasyrityksellemme määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesonkiin rakennuspeltiseppää. Kesän jälkeen on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät sisältävät peltilistojen kanttausta kanttikoneilla, peltilistojen asennusta, räystäiden pellitystä sekä muita peltisepäntöitä. Hakemamme henkilö kykenee itsenäiseen työhön ja osaa soveltaa osaamistaan suunnitelmien pohjalta. Työssä pääset itsenäisesti käymään työmailla mittaamassa, kanttaamassa ja asentamassa. Toivomme ehdokkaalta useamman vuoden verran soveltuvaa työkemusta. Tärkeää on, että sinulla on työturvallisuuskortti, oma auto ja työkalut.

Työtä tehdään arkisin 07:00-15:30, mutta voi vapaaehtoisesti tehdä myös pidempiä työpäiviä. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme mahdollisuuden päästä toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi 28.05.2020 mennessä, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.