(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspeltiseppä (Naantalin Peltityö Oy)
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Etsimme tuoreelle, vakaavaraiselle ja kovassa kasvussa olevalle asiakasyrityksellemme, rakennuspeltiseppiä vakituisiin työsuhteisiin!

 

 

Naantalin Peltityö Oy on vuonna 2017 perustettu kotimainen peltitöihin erikoistunut yritys. NPT tekee kokonaisvaltaiset peltityöt aina saumakatoista sokkelilistoihin. Pienemmistä asennuksista aina suuriin kerrostaloprojekteihin, Turun talousalueella. Kokemusta peltitöistä, korjausrakentamisesta sekä asennustöistä löytyy jo 40-vuoden ajalta. Lue lisää Naantalin Peltityö Oy:stä yrityksen kotisivuilla http://www.naantalinpeltityo.fi/.   

 

 

Sinun ei tarvitse olla alan valmis rautainen ammattilainen, mutta et myöskään saa ensimmäistä kertaa tarttua peltisaksiin. Niin ikään aikaisempi kokemus peltitöistä toimii erittäin arvokkaana etuna tämän työpaikan saamiseen. Korkeat paikat kuuluvat NPT:n arkipäivään, joten kammolle ei ole sijaa. Työskentelet pääsääntöisesti parin kanssa tai tiimissä, minkä takia etsimiemme seppien tulee olla joukkuepelaajia. Alustavasti työkohteille kuljet omalla autolla, mutta tulevaisuudessa luottamuksen synnyttyä, on mahdollista saada työauto käyttöön.

 

 

Tarjoamme:

 

- Vakituisen työsuhteen yrityksestä, jossa sinun työpanoksesi huomataan.

- Erinomaisen ja kokeneen tiimin tuen työntekoosi.

- Kilpailukykyisen palkkauksen.

- Alan parhaimmat työkalut käyttöösi.

 

 

Toivomme:

 

- Oma auto (C-ajokortti suurena etuna)

- Voimassa oleva työturvallisuuskortti

- Aikaisempaa kokemusta rakennuspeltisepän töistä.

- Joustavuutta ja ASENNETTA!

 

 

Jos löysit itsesi yllämainituista kriteereistä, saat pellin taittumaan, omaat työtäpelkäämättömän asenteen ja koet tämän olevan juuri sinun mahdollisuutesi työskennellä tiesi peltiseppien tähdistöön. Lähetä HETI hakemuksesi osoitteessa https://smilepalvelut.fi/avoimet-tyopaikat/, sähköpostitse tai soita! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten ole nopea. Työt alkavat HETI oikeiden seppien löydyttyä!

 

 

Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile Henkilöstöpalvelut Oy. Lisätiedusteluihin vastaa Joni Rautajoki p. 044 9977 152.

 

 

Naantalin Peltityö Oy toivottaa hyvän asenteen omaavat tiimipelaajat tervetulleiksi mukaan kasvavaan joukkueeseensa!

 

 

www.smilepalvelut.fi

 

 

Ilon kautta töihin.

 

 

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi