(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspeltiseppä (Lempäälä)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme

RAKENNUSPELTISEPPÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Lempäälään.

 

Työtehtävät sisältävät kattoremonttikohteiden viimeistelytöitä, kuten piipunpellityksiä, listoituksia ja vesikourujen ja syöksyjen asennuksia. Työtä tehdään pareittain, joten hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat eduksesi. Asiakkaamme toimipiste sijaitsee Lempäälässä, mutta työtä tehdään vaihtelevissa kohteissa.

Etsimme ahkeraa ammattilaista, jolla on positiivinen työskentelyasenne ja työkokemusta jo muutaman vuoden ajalta. Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista työskentelyotetta. Lisäksi katsomme eduksesi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta peltisepän töistä. Tarvitset myös voimassa olevan työturvallisuuskortin ja B-ajokortin.

Tarjoamme työpaikan yrityksessä, joka työllistää tällä hetkellä noin 20 tekijää ympäri vuoden. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä voi olla mahdollisuus siirtyä myöhemmin suoraan asiakkaan palkkalistoille. 

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi, kokemuksestasi ja milloin olisit valmis aloittamaan työt. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=603 

Lisätietoja tehtävästä saat Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäeltä arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.