Rakennuspeltiseppä (Kirkkonummi)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme

RAKENNUSPELTISEPPÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Kirkkonummelle.

 

Työtehtävät sisältävät kattoremonttikohteiden viimeistelytöitä, kuten piipunpellityksiä, listoituksia ja vesikourujen ja syöksyjen asennuksia.  Asiakkaamme toimipiste sijaitsee Kirkkonummella, mutta työtä tehdään vaihtelevissa kohteissa Uudellamaalla.

Etsimme ahkeraa ammattilaista, jolla on positiivinen työskentelyasenne ja työkokemusta jo muutaman vuoden ajalta. Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista työskentelyotetta. Tarvitset myös voimassa olevan työturvallisuuskortin ja B-ajokortin.

Tarjoamme työpaikan kotimaisessa yrityksessä, jolla on vankka kokemus kattoremonttien parista. Työllistyt suorarekrytointina suoraan asiakkaamme omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi, kokemuksestasi ja milloin olisit valmis aloittamaan työt. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=634 

Lisätietoja tehtävästä saat Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäeltä arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1402245
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, , Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Mansikkamäki (minna.mansikkamaki (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4505
  • Sijainti: Kirkkonummi, Uusimaa