(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspäälliköitä, projekti-insinöörejä ja työmaavalvojia
AFRY Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Haemme nyt Vantaalle, Tampereelle, Turkuun, Ouluun sekä ulkomaisiin kohteisiimme

Rakennuspäälliköitä, projekti-insinöörejä sekä työmaavalvojia teollisuuden hankkeisiin

Tehtäviisi kuuluvat erilaisten teollisuuden laitoshankkeiden työmaan johto- tai rakennuttamistehtävät. Toimit tiiviissä yhteistyössä hankkeen tilaajan, urakoitsijoiden, järjestelmätoimittajien sekä suunnittelijoiden kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/ Ins./ teknikko/ rakennusmestari) sekä kokemusta teollisuuden rakennuttamis- ja työmaavalvontatehtävistä. Hallitset rakennuttamisessa ja projektinjohdossa käytettävät yleisimmät työkalut ja tietojärjestelmät. RAP- tai RAPS-pätevyys, suunnittelun ohjauskokemus, tietomallien hyödyntämisen osaaminen sekä kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi. 

Asiakaslähtöinen ajattelutapa on sinulle luontaista. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyöllä tuloksiin pyrkivä. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme ruotsinkielen taitoa.

Tehtävien hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja halukkuutta kuukausienkin työmaakomennuksiin Suomessa ja ulkomailla.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alamme johtavien asiakkaiden projekteissa, sekä olla mukana kehittämässä konsulttiyhtiön osaamista ja palveluja. Tarjoamme vireän työympäristön, mukavat työkaverit sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Valo, p. 040 660 2243.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.2.2021 mennessä.  Mainitse hakemuksessasi, millä ilmoituksessa mainituilla paikkakunnilla olet valmis työskentelemään.