(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspäällikkö
Kontiotuote Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haemme rakennuspäällikköä vastaamaan asennustoiminnastamme.

Kontio tarjoaa monipuolisia asennuspalveluita runkopystytyksestä aina muuttovalmiisiin pientaloihin saakka nyt ja yhä kasvavalla tahdilla tulevaisuudessa. Kasvavat markkinat haastavat meitä koko ajan kehittämään ja kehittymään myös asennuspuolella. Nyt tarvitsemme kokeneeseen asennuspalvelutiimiimme työnjohdon lisäksi rakennuspäällikön.

Rakennuspäällikkönä vastaat asennustoiminnan kehittämisestä niin organisaation, toimintakulttuurin kuin työmenetelmienkin osalta. Varmistat osaltasi rakennuspalvelun kannattavuuden ja kilpailukyvyn niin isoissa projektikohteissa kuin pientaloissa

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (RKM, RI, DI)
  • kokemusta erikokoisilta rakennustyömailta
  • kokemus hirsirakentamisesta on etu
  • englanninkielen taitoa

Olet rohkeasti vastuuta ottava, oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja aikaansaava. Arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja ja valmiutta matkustaa. Sinulle on jo kertynyt kokemusta rakentamisen kokonaisuudesta ja olet ollut mukana pientalorakentamisen lisäksi isommissakin kohteissa.

Toimit teknisen johtajan alaisuudessa ja osallistut toiminnan kehittämiseen omalla osaamisalueellasi. Työpaikkasi on Oulussa tai Pudasjärvellä

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä mielenkiintoiset tehtävät kasvavan yrityksen innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 18.8.2019 mennessä osoitteeseen mikko.lof@kontio.fi