(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUSPÄÄLLIKKÖ
Hartela Länsi-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

vastaamaan tuotannon johtamisesta ja kehittämisestä

Hartelalla pääset mukaan innostavaan organisaatioon ja työskentelemään rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikalle, rentoon ja kehitysmyönteiseen ilmapiiriin.

Tehtävä

Haemme Rakennuspääliiköä johtamaan Pirkanmaan alueyksikön tuotantoa.

Hartela jatkaa vahvan kasvun ja uudistumisen tiellä Tampereella ja Pirkanmaalla. Kasvun ja uudistumisen tukemisessa rakennuspäälliköllä on keskeinen rooli tuotannon johtamisessa. Tehtävässä vastaat Tampereen alueyksikön tuotannosta kokonaisvaltaisesti työturvallisuuden, aikataulun, kustannusten, laadun, henkilöstön, kehittämisen, raportoinnin, takuutöiden ja vuosikorjausten sekä Hartelan muiden alueiden yhteistoiminnan osalta. Rooliisi kuuluu keskeisesti yhteistyö sisäisten sidosryhmien kanssa sekä osallistuminen laskenta- ja tarjoustoimintaan ja urakkasopimusneuvotteluihin. Raportoit roolissa Hartela Länsi-Suomi Oy:n Pirkanmaan aluejohtajalle ja kuulut alueen johtoryhmään.

Odotamme sinulta vahvaa työkokemusta tuotannon johtotehtävistä. Olet joko toiminut vastaavassa roolissa tai esimerkiksi työpäällikön tehtävissä asunto- ja toimitilarakentamisen parissa useamman vuoden ajan. Sinulla on sitä kautta näkemystä ja kokemusta tuloksellisesta tuotannon johtamisesta, ja voit tuoda lisäarvoa kilpailukykymme parantamiseen ja kasvun vauhdittamiseen. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kustannuslaskennasta, hankinnasta ja rakennuttaja- ja projektinjohtotehtävistä.

Kiinnostuitko? Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, osaamistasi ja kokemustasi vastaavat edut, hyvät työkaverit sekä ison konsernin kehittymismahdollisuudet ja jatkuvuuden.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa seniorikonsultti Marika Mertala, puh. 040 708 8176, parhaiten tavoitettavissa to 8.11. klo 9-10 ja ma 12.11. klo 9-10 . Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 16.11.2018 osoitteessa www.mercuriurval.fi.