(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspäällikkö
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Etsimme Sinua Keski- ja Pohjois-Suomeen, uusi Rakennuspäällikkömme!

Tehtäväsi on keskeinen asiakkaamme kotiunelman toteutuksessa. Toimit työpäälliköidemme esimiehenä, vastaat yhteistyöstä urakoitsijoidemme kanssa sekä johdat projektiemme onnistumista.

Toivomme, että sinulla on vähintään rakennusmestarin tutkinto sekä kokemusta esimiestyöskentelystä. Olet energinen ja organisointitaitoinen, toimit tehokkaasti paineenkin alla. Uusi tehtäväsi edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja tuloshakuista työasennetta. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista. Kokemus pientalorakentamisesta katsotaan eduksi. Työskentelypisteesi on Oulunsalo, tai vaihtoehtoisesti Nivala, Tampere tai Alajärvi.

Me DENillä olemme energinen joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä toisiamme arvostaen. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. Yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö; sitä tavoittelemme jokainen päivä! Tarjoamme sinulle alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen, erinomaisen kollegaverkoston sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaitsu: kai.aatsinki@den.fi tai p. 040 166 3310.

Hakemukset 15.8.2018 mennessä osoitteeseen kai.aatsinki@den.fi. Pidä kiirettä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.