(Poistunut julkaisusta)

Rakennuspäällikkö / Jatke Pirkanmaa Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Jatke on henkilöomisteinen ja kotimainen rakennuskonserni, jonka toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Hyvinkäällä, Tampereella, Turussa ja Kouvolassa. Liikevaihtomme on noin 300 m€, josta Pirkanmaan alueen osuus on yli 50 m€.  Konsernin Tampereen alueen liiketoiminnasta vastaa Jatke Pirkanmaa Oy, joka hakee toiminnan kasvaessa joukkoonsa

RAKENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan rakennustuotantomme laadullisesta, taloudellisesta ja operatiivisesta johtamisesta.

Tässä uudessa tehtävässä toimit työpäälliköiden esimiehenä auttaen ja varmistaen projektien onnistumisen. Innostut ja motivoidut niin jokapäiväisen operatiivisen toiminnan johtamisesta kuin toiminnan ja prosessien jatkuvasta kehittämisestäkin.

Olet jämäkkä rakennustuotannon huippuosaaja, jolla on vahva kokemus, näkemys ja näytöt menestyksekkäästä tuotannon johtamisesta. Kunnianhimoisena tuloksentekijänä sinulla on vilpitön halu auttaa organisaatiotasi menestymään. Olet kokenut neuvottelija, kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti ja edistät omalla toiminnallasi hyvää ja rakentavaa yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (DI tai rakennusinsinööri).
 
Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jukka Hannus, puh. 050 593 6171 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.
 
Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 1.1.2020 mennessä.

jatke.fi