(Poistunut julkaisusta)

Rakennusosien ääneneristävyyden asiantuntija
VTT Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Tehtävät liittyvät rakennustuotteiden ja materiaalien ääneneristävyysominaisuuksien testaamiseen sekä niihin liittyviin asiantuntijapalveluihin yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa. Tyypillisiä tuotteita ovat mm. ovet, ikkunat sekä lattia- ja seinä rakenteet. Tehtävät ovat monipuolisia ja tarjoavat mahdollisuuden oppia uutta kokemuksen karttuessa. Olet vastuussa asiakasyhteydenpidosta ja asiakastoimeksiantojen läpiviennistä. Toimeksiantoihin liittyvät testaukset suoritetaan yleensä testauslaboratoriossa. Tehtävät edellyttävät valmiutta myös työskentelyyn kentällä. Työ sisältää testausselosteiden kirjoittamista ja laadun ylläpitoa. 

Odotamme sinulla olevan rakennusalan koulutus, esimerkiksi diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutus. Sinulla tulisi olla osaamista rakennusakustiikasta ja rakennusalan käytännön kokemus katsotaan eduksi. 
Työkieli on suomi, mutta englannin kielen osaaminen on välttämätöntä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. 

Olet innokas tarttumaan erilaisiin ja vaihteleviin työtehtäviin. Olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla tulee olla hyvä kirjallinen ilmaisukyky sekä halu tiimityöskentelyyn. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa palveluja huomisen menestykseen. Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät nopeatempoisessa asiakastyössä antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi monipuolisesti. Meillä voit olla mukana kehittämässä omaa toimintaamme ja uusia palveluita. Työyhteisömme muodostuu monen alan ammattilaisista ja käytössämme ovat monipuoliset kokeelliset laitteistot. 

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotepäälliköt Tero Jalkanen, puh. 020 722 5478, ja Pekka Sipari, puh. 020 722 6931, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vtt.fi. Työsuhteeseen liittyvistä asioista antaa tietoja liiketoimintapäällikkö Antti Turtola, puh. 020 722 5639 .