(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmittaaja Neotri Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020
Oletko itsenäisen työotteen omaava rakennusalan ammattilainen? Oletko kiinnostunut uudesta haasteesta? Neotri Oy etsii heidän tiimiinsä uutta Rakennusmittaajaa. Neotri Oy:llä pääset kehittymään ja vaikuttamaan asioihin ja businekseen yhdessä pienen mutta ytimekkään tiimin kanssa! Jos koet että tämä kuvaus kuulostaa sinulta, haethan tehtävää saman tien!
KUVAUS
Rakennusmittaajana työpäiväsi voivat olla todella vaihtelevia. Tulet toimimaan eri sidosryhmien kanssa useammalla työmaalla mittalaitteiden ja merkintämittausten parissa. Tämän lisäksi tulet myös suunnittelemaan työn tekoa ja toimia linkkinä suunnittelijoiden ja työmaan johdon välillä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittyä kasvavassa yrityksessä
* Kilpailukykyinen palkka
* Hyvät työsuhde-edut


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA

* Rakennusmittaus
* Suunnittelu
* Eri sidosryhmien kanssa toimiminen ja yhteydenpito eri työmailla


Yhdessä Neotri Oy:n tiimin kanssa suunnittelette niitä projekteja, missä Rakennusmittaajaa tarvitaan työmailla ja sen mukaan strukturoitte työviikot.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva AMK-tutkinto (esimerkiksi mittausalan koulutus)
* Relevanttia kokemusta alalta
* Sujuva suomen kieli


Eduksi katsotaan, jos osaat käyttää, tai jos sinulla on kokemusta Autodeskin ohjelmista tai Leican mittauslaitteista.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Itsenäinen työote
* Hyvät kommunikaatiotaidot (tehtävässä olet yhteydessä moneen eri sidosryhmään päivittäin)
* Paineensietokykyinen
* Reipas ja oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Rekrytointi
* Sijainti: Helsinki (pääkaupunkiseutu)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Neotri Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Neotri on mittaus-, mallinnus- ja piirrustuspalveluita tarjoava yritys rakennusprojekteihin ja remontteihin. Päätyökaluna toimii laserkeilaus.