(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies/Rakennusapumies
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Etsimme asiakkaallemme KUOPIOON ammattitaitoisia RAKENNUSMIEHIÄ ja RAKENNUSAPUMIEHIÄ.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy työkokemusta alalta, osaat työskennellä itsenäisesti ja olet myös hyvä tiimipelaaja. Lisäksi sinulta tulee löytyä voimassaolevat työturvakortit.

Työt alkavat VÄLITTÖMÄSTI sitä mukaa, kun sopivia henkilöitä löytyy. Haastattelemme siis jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi pikaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta, mikäli tunnistit tästä itsesi!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.