(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Haemme asiakasyrityksellemme

Rakennusmiestä

Oletko oma-aloitteinen, etkä pelkää ottaa hommaa kuin hommaa haltuusi? Etsimme työntekijää, jolla on hyvä fyysinen kunto, monipuolisesti kokemusta rakennusalan työtehtävistä sekä erittäin hyvä asenne työtä kohtaan. Työnkuvana on olla työmaan niin sanottu yleismies, joka pystyy työskentelemään monipuolisesti työmaan rakennustöissä rakennustyöntekijänä. Mahdollisia työtehtäviä ovat mm. etuputsityöt, piikkaus, paikkaus ja tasoitetyöt.

Vaatimuksena voimassa oleva työturvallisuuskortti, palkkaus sopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan talonrakennusalan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen tulemaan samantien!

Lisätietoja tehtävästä:

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

044 716 0060

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.