(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Enersense

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Etsimme jatkuvasti riveihimme rakennusalan moniosaajia!

Nyt rakennusmiehille useampi eri työmaa tarjolla Oulun alueella. Kohteissa valittavissa uudis- ja saneeraustyömaita, sekä pienempää että isompaa projektia. Työmaiden kestot vaihtelevat muutamasta viikosta useaan kuukauteen. 

Hakijalla tulisi olla jo jonkin verran kokemusta rakennustyömailla työskentelystä. Edellytämme hakijoilta oma-aloitteista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille liikkumista. Sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle yhdessä mieluinen työpaikka. Se on meidän työtämme. Pääset samalla tutustumaan Enersenseen paremmin ja kuulet tarjoamistamme henkilöstöeduista. 

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusmies
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu
TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan, kesto alkuun noin kuukauden. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt meillä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta rakennustöistä
-Työturvallisuuskortin
-Hyvää asennetta työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

MEILLÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna.keski-petaja@enersense.com
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@enersense.com

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.