(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020
Oletko kätevä käsistäsi ja omaatko asiakaspalveluhenkisen asenteen? Etsimme nyt uutta rakennusmiestä joukkoomme pääkaupunkiseudulle. Työtehtäviisi kuuluvat asuinkiinteistöjen vahinkosaneeraukset ja huoneistoremontit, sekä muut pienkorjaukset. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan nyt!

Tarjoamme sinulle mielekkään ja vastuullisen työn, jossa nautit esimiehen luottamuksesta! Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tuemme myös työhyvinvointiasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntasetelit ja monipuoliset kuntosalipalvelut. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy rakennusalan ammattitutkinto tai vastavuoroisesti olet kartuttanut tarvittavan osaamisen työelämässä. Katsomme eduksi englannin kielen osaamisen sekä hyvät tietotekniset taidot. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja hallitset erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Pystyt työskentelemään paineen alla ja omaat ongelmanratkaisukykyä. Tehtävä edellyttää ajokorttia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Joni Vainio 6.-10.7. välisenä aikana p. 050 390 1086. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola p. 050 560 8665 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 24.7.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.