(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Haemme asiakasyrityksellemme

Rakennusmiestä

Oletko oma-aloitteinen, etkä pelkää ottaa hommaa kuin hommaa haltuusi? Etsimme työntekijää, jolla on jo hyvää kokemusta rakennusalan työtehtävistä sekä alan koulutus. 

Vaatimuksena työturvallisuuskortti, mutta voimme kouluttaa sen sinulle tarvittaessa. 

Ammattitaitoiselle ja hyvälle tekijälle on töitä tarjolla jopa vuoteen 2022 asti. Palkkaus sovitaan tapauskohtaisesti, työssä noudatetaan talonrakennusalan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen tulemaan samantien!

Lisätietoja tehtävästä:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

Arkisin ma-pe klo 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.