(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Haemme asiakkaallemme

rakennustyöntekijöitä sekä rakennusaputyöntekijöitä

keikka- ja reissutöihin Etelä-Suomen alueelle. Tarjolla on myös maanrakennustehtäviä. 

Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Työt on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla. Halukkuus vuorotyöhön ja viikonlopputyöhön katsotaan eduksi. Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia tehtäviä, sekä avustavia tehtäviä kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita rakennustehtäviä sekä maanrakennukseen liittyviä tehtäviä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on hyödyksi, mutta tarvittaessa järjestämme sinulle siihen tarvittavan koulutuksen. Myös tieturva 1- kortti ja tulityökortti katsotaan eduksi. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta. 

Työtehtävät ovat fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Myös työkalujenkäyttötaito on edyllytys tehtävän tekemiselle. 
Haastattelut tehtävään aloitetaan jo haun aikana, joten laita hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä: anni.vellonen@lisapalvelu.net 044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.