(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2020

Etsimme nyt monitaitoista RAKENNUSMIESTÄ vahvistamaan tiimiämme pääkaupunkiseudulla.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Vastaat eri asiakkaidemme päivittäisistä rakennus- ja korjaustöistä, kuten maalaus, listojen korjaukset, kahvojen vaihdot, taulujen kiinnitykset, muutot ja toimistokalusteiden kasaukset. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välillä. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen.

Emme edellytä koulutusta alalta, mutta katsomme sen eduksi. Myös kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä ajan tasaisia IT-taitoja. Olet kätevä käsistäsi, itseohjautuva, asiakaslähtöinen sekä joustava. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Tutustuenemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.3.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -