(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Oletko kätevä käsistäsi ja omaatko asiakaspalveluhenkisen asenteen? Etsimme nyt uutta rakennusmiestä joukkoomme pääkaupunkiseudulle. Työtehtäviin kuuluu asuinkiinteistöjen vahinkosaneeraukset ja huoneistoremontit, sekä muut pienkorjaukset pääkaupunkiseudulla. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja monipuolisen tehtäväkentän. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy rakennusalan ammattitutkintoa tai vastavuoroisesti olet kartuttanut tarvittavan osaamisen työelämässä. Eduksesi on, jos pärjäät englannin kielellä ja omaat perushyvät tietotekniset taidot. Sinulta löytyy ajokortti. Persoonaltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja vuorovaikutustaitoinen tekijä, jolta löytyy tarvittavaa paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta avainasiakaspäällikkö Nicolai Muroma, p. 050 591 1255. Eezy Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 12.1.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.