(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Osaavia rakennusmiehiä Ouluun

Nyt olis työmaalla tilaa osaaville rakennusmiehille. Kokemusta olisi hyvä olla pari vuotta rakennuksilta. Osaat touhuta jo omatoimisesti perus rakennusmiehen hommissa, luet kuvia sujuvasti ja saat aikaiseksi. Pystyt liikkumaan töihin omalla autolla ja sinulla on työturvallisuuskortti suoritettuna ennen töiden alkua. Arvostat työtäsi ja omaat muutenkin positiivisen elämänasenteen. Töitä meillä on tarjolla paljon ja uskallamme luvata, että muutaman vuoden kokemuksella työllistyy kauttamme ympärivuotisesti. Meillä ei ole suuria työntekijäreservejä, vaan työntekijät pidetään työmaalla hommissa.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusmies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Aloitus nopealla aikataululla. Kesto arvion mukaan aluksi muutaman kuukauden. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään. Tekemällä työt hyvin sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa työkokemusta vähintään 2 vuotta rakennustyömaalta
-Työturvallisuuskorttia
-Positiivista asennetta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.