(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Rakennusmiehiä urakkaporukkaan

Nyt on tarjolla reippaille ja ahkerille rakennusmiehille likasta ja raskasta hommaa. Nimittäin asiakkaallamme on tarjolla muotti- ja perustustöitä. Töistä maksetaan perehdytysjakson jälkeen kunnon urakkapalkkaa ja töitä on silloin tiedossa myös vakituisen työsopimuksen verran. Työt heillä on pääasiassa reissuluonteisia. Asiakas huolehtii majoitukset ja reissupäiviltä maksetaan päivärahat.

Kuten tuossa jo vähän maalailin, työ on fyysistä, säiden armoilla tapahtuvaa ja lisäksi reissuissa työpäivän pituus voi joskus venyä. Työt tehdään perehdytysjakson jälkeen urakalla, joten työtahti ei istuskeluun oppineille sovellu. Urakkapalkka on heillä todella kilpailukykyinen, mutta pelkästään sen takia tätä paikkaa ei kannata hakea. He nimittäin hakevat tekijöitä pidemmäksi aikaa ja kokemuksesta uskallan luvata, että työpaikassa viihtyy pidempään, kun töistä tykkää.

Perustustöistä sinulla ei tarvitse välttämättä olla vielä paljoa kokemusta. Kokeneemmalle kaverille osoitetaan vastuullisempaa työtä jo aluksi ja vähemmän kokeneelle opetetaan ja opastetaan alkeista lähtien. Asenne ja motivaatio ratkaisee. Tämän työpaikan hakijoille annan lisäksi ohjeistuksena seuraavia ohjaavia kriteereitä:

- Tykkäät tehdä fyysistä ja välillä jopa raskasta työtä

- Et pelkää työskennellä ulkoilmassa vähän huonommallakaan kelillä

- Omistat tekemisenmeininkiä sen verran, että aika ei kulu istuskelemalla ja jouten olemalla

- Sinulta löytyy omatoimisuutta ja oppimiskykyä

- Sinua ei hirveästi häiritse, jos työreissut on arkipäivääsi ja työaikana tehdään töitä porukassa, jossa on muitakin tolokun ihmisiä

- Jos oot joskus kuullut mainoksen työvaatteista, niin se on varmaan tehty tällä työmaalla

 

Jaahas. Mitähän kaikkea sitä jäi kertomatta vielä? Ainakin sen verran, että me hoidetaan hakuprosessi, työt alkuun meidän kautta vuokralla. Asiakas arveli, että "vuokra-aika" riippuu hieman tekijästä, mutta on suuruusluokkaa kuukausi pari. Sen jälkeen hommien sujuessa ns. vakipaperien teko ja Värväämöllä lämmintä kättä, kuumat kahavit ja kovat tsempit. Siitäpä se oikeastaan sitten lähtee etenemään... Työt alkaa yhteisestä sopimuksesta ensimmäisellä tekijällä mahdollisimman nopealla aikataululla tietenkin. 

Yhteydessä tästä paikasta voit olla soittamalla Jounille 0400 904 349 tai Johannalle 050 3592 999. Sähköpostitkin tulee perille ja osoitteet löytyvät lisätiedoista. Myös hakulomakkeella tavoittaa. Jäämme odottamaan yhteydenottoasi ja jos tuntuu, että paikka menee sinulta hieman ohi, niin ilmoitusta saa jakaa ja vinkata kaverillekin.

 

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusmies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Aloitus nopealla aikataululla. Kesto asiakkaan arvion mukaan aluksi pari kuukautta vuokralla ja sen jälkeen vakkariksi.

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit: 
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.