(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Haemme asiakkaallemme Helsingissä sijaitsevalle työmaalle rakennusmiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänkuva:

Työhön kuuluu mm. väliseinien teko, kalusteasennukset, sisämaalaukset ja muut työnjohdon antamat tehtävät. Työt sopivat hyvin oma-aloitteiselle ja reippaalle ihmiselle, joka keskittyy työhönsä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti
- Aiempi työkokemus rakennusalalta
- Oma-aloitteinen ja reipas ote työntekoon
- Hyvät asiakaspalvelu taidot

Eduksi luetaan:
- Ajokortti ja auto käytössä työmatkoja varten
- Rakennusalan perustutkinto

Tarjoamme:
- Vakituisen työsuhteen

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta, työt alkaa HETI, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tarvittaessa, Saija Husso, puh. 010 2306 512, saija.husso@henkilostotalo.fi  

Arkisin ma- pe klo 9-15 välisenä aikana.

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/kokemuksia/ 

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/