(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää RAKENNUSMIESTÄ vahvistamaan tiimiämme Raumalle.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Tehtävässä vastaat teollisuuskohteen pienimuotoisista rakennus- ja korjaustöistä. Työaikasi on arkisin sekä viikonloppuisin klo 7-16 välillä. Tämän lisäksi voit tehdä päivystysvuoroja. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen.


Tullaksesi valituksi tehtävään, sinulla tulee olla rakennusalan koulutus ja yli kaksi vuotta aikaisempaa työkokemusta rakennustyöstä. Tarjouslaskennan osaaminen lasketaan eduksesi. Työssä tarvitaan B-ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa, perus ATK-taitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.5.2019.


 
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -