(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Etsimme nyt RAKENNUSMIESTÄ vahvistamaan tiimiämme Simpeleelle ja Joutsenoon.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Vastaat teollisuusasiakkaidemme päivittäisistä rakennus, pienkorjaus- ja kiinteistönhoitotöistä osana huoltotiimiä. Työhösi kuuluu myös pienurakoiden hinnoittelua. Työaikasi on arkisin klo 7-16 välillä mutta halutessasi, sinulla on mahdollisuus osallistua myös päivystykseen. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen.


Toivomme, että sinulla on rakennustekninen koulutus (talonrakentajan, - tai kirvesmiehen tutkinto) sekä vähintään vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme työkokemusta puunjalostusteollisuuden parista ja eduksi katsomme kokemuksen tarjouslaskennasta. Yleisimmät huoltokirjat sekä SAP-järjestelmä ovat sinulle tuttuja. Kiinteistötekniikan osaaminen lasketaan eduksi.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.1.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -