Rakennusmies
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Etsimme tunnetulle ja arvostetulle rakennusalan asiakkaallemme VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN ammattitaitoista RAKENNUSMIESTÄ.

Työtä tehdään kiinteässä kohteessa Tampereella. Työnkuvaan kuuluu mm. Työmaa- ja sosiaalitilojen remontointi sekä rakennus. Lattioiden asennukset sekä työmaatilojen kalustukset.

Perehdytykset työhön pyritään hoitamaan vielä joulukuun puolella. Varsinainen työ alkaa Loppiaisen jälkeen.

Hakijalta toivomme:

- Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Aiempaa kokemusta rakennusalalta

- Ennen kaikkea OIKEANLAISTA ASENETTA ja työmotivaatiota!

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä hakemus ilmoituksesta löytyvän hakulinkin kautta tai laita sähköpostiin jeri.ojakangas@smilepalvelut.fi tai soita Jeri Ojakangas puh. 040 530 9353 ! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemus mahdollisimman pian!

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1209725
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere