(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Reippaille rakennusmiehille luvassa pidempiaikainen reissutyö!

Asiakkaalle ilmaantui vielä tarve palkata yksi rakennusmies samaan paikkaan, joka meillä oli aikaisemminkin haussa. Alla siis uudelleen työpaikkaan speksit ja ohjeet työtehtävän hakemiseksi.

Etsitään hyvällä asenteella ja 2-3 vuoden kokemuksella olevaa rakennusmiestä ammattiporukkaan oppiin hallityömaille. Työmaa on jo käynnissä ja tarve on palkata kauttamme vielä yksi rakennusmies. Työsuhteen kesto alustavasti puoli vuotta. Asiakas rakentaa suuria kohteita luovutukseen asti valmiina, joten töissä pääsee opettelemaan monimuotoisesti eri työvaiheita kannustavassa työporukassa.

Työkohteita on Oulun talousalueella, sekä myös reissupäiviä on tiedossa. Omaa autoa tarvitset kodin ja työmaan väliseen liikkumiseen. Lisäksi työmaalla vaaditaan työturvallisuuskortti. Omia työkaluja et välttämättä tarvitse. Varustamme tähän tehtävään valittavat henkilöt tarvittavilla perustyökaluilla.

Rekrytointiprosessi etenee tässä haussa siten, että kaikki hakemukset Värväämön kautta. Haastattelemme hakijoita ja esittelemme mielestämme sopivimmat hakijat asiakkaalle ja asiakas mahdollisesti vielä jututtaa ennen lopullista valintaa. Asiakas haluaa etsiä sitoutuneet työntekijät ja haluaa antaa työntekijöilleen hyvän tuen, opastuksen ja paljon töitä.

Kauttamme tarjolla vastaavia hommia uusille tekijöille lähes päivittäin. Samalla hakemuksella voit työllistyä jo hakupäivää seuraavana päivänä työmaalle. Työntekijöitä meillä on Oulussa noin 60 ja he ovat kauttamme töissä yli 95% varmuudella joka työpäivä. Värväämö myös tsemppaa vakituisiin työsuhteisiin. Kauttamme vakinaistui Oulussa 2017 vuonna yli 20 työntekijää. Työntekijöistämme olemme erityisen ylpeitä. Käy tutustumassa meihin ja henkilöstöetuihimme vaikkapa nettisivuillamme www.varvaamo.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja sopiva tekijä pääsee aloittamaan työt nopealla aikataululla.

Hakemukset pyydetään laittamaan hakulomakkeen kautta tai sähköpostilla jouni.palosaari@varvaamo.fi

Lisätietoja paikasta voit tarvittaessa kysyä Jounilta 0400 904 349.