(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksillemme Jyväskylän seudulle rakennusmiehiä sekä pitkäkestoisiin että lyhyempiin projekteihin. Työnkuva vaihtelee projektin mukaan talonrakentamiseen ja betonirakentamiseen liittyen, rakennusmies on rakennustyömaan moniosaaja.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennusalalta, oma-aloitteista ja motivoitunutta asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, olet luotettava ja ymmärrät työelämän pelisäännöt. Työturvallisuuskortti on välttämätön ja tulityökortti on eduksi, myös kokemus esimerkiksi maanrakennus- ja LVI-töistä on plussaa. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemistasi työmaille, mutta ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden verkostoitua eri rakennusalan yritysten kanssa ja monipuolisen sekä vaihtelevan työn.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, hyvälle työntekijälle on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja arkisin klo.9-15;

Linda Pölkki, henkilöstökoordinaattori

linda.polkki@workpower.fi, puh. 0451 252 737

tai

Iina Salminen, henkilöstöassistentti

iina.salminen@workpower.fi, puh. 040 620 2445