(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018
Etsimme nyt ammattitaitoista rakennusalan työntekijää vahvistamaan tiimiämme Joensuuhun.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Tehtävässä hoidat monipuolisia kirves/sisustuskirvesmiehen töitä. Työ on arkipäiville sijoittuvaa kokopäivätyötä. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Olet rakennusalan ammattilainen, jolla on vankka ja monipuolinen, vähintään 5 vuoden kokemus rakentamisen ja saneerauksen tehtävistä ja rakennusalan ammattikoulutus (esim. kirvesmies tai muu soveltuva koulutus). Eduksi katsotaan mattoasennus-, muuraus- ja/tai laatoitustaito.

Pidät itsenäisestä työskentelystä, olet aktiivinen ja oma-aloitteinen. Suomen kielen taitosi on sujuvaa ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi kommunikoit myös englannin kielellä ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Lisäksi sinulla tulee olla B-ajokortti, oma auto työkohteiden välillä kulkemiseen sekä nuhteeton tausta. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.10.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -