(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Työmaalla on tilaa C-kortilliselle monitaiturille. Työtehtävät ovat muottien lastaus, kuskaus ja purku kuorma-autolla työmaille. Lisäksi työmaalla ollaan ammattimiesten apuna asentamassa muotteja perustuksiin ja purkamassa niitä taas pois, kun valu on kuiva.

Työ ei siis ole perinteinen kuskin työ, vaan enemmänkin reippaan rakennusmiehen pesti, jossa "pääsee/joutuu" kuljettamaan muotteja eri työmaille C- kortillisella autolla. Ammattipätevyyttä et siis välttämättä tarvitse. Työturvallisuuskortti pitää olla voimassa. Työt ovat Oulun talousalueella ja öisin pääsee omaan kotiin pötköttämään, mikäli emäntä ei ole ajanut ulkoruokintaan.

Sovellut paikkaan, jos sinulla on kokemusta rakennushommista riittävästi, oikeanlainen asenne ja halua tehdä töitä tolokusti ja vastuullisesti. Esittelemme asiakkaalle mielestämme sopivia hakijoita haastattelun jälkeen ja paikka pyritään täyttämään nopealla aikataululla. Työt pääsee aloittamaan nopeasti ja asiakkaan mukaan töitä on tiedossa aluksi muutaman kuukauden verran ja jos työ ja tekijä vakuuttaa toisensa, niin mahdollisuus on myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työstä voit kysyä lisätietoja tarvittaessa Jounilta numerosta 0400 904 349. Lyhyen hakemuksen voit laittaa minulle sähköpostilla jouni.palosaari@varvaamo.fi tai hakulomakkeen kautta.