(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Värväämö oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2018

Vexatec on nopeasti kasvava rakentamisen, saneerauksen ja talotekniikan ehdoton ammattilainen. Vexatec on erikoistunut toimitilojen, teollisuusrakennusten ja keskisuurten taloyhtiöiden rakentamiseen. Vexatec työllistää jo monia rakennusalan ammattilaisia. Hyvä tiimi ja tiimityö ovat Vexatecin suurin vahvuus.

 

Etsimme vielä muutamaa kirvesmiehen alkua lisää Pirkanmaan alueelle (kokemusta 2-3v ->) tekemään hallikohteita asiakasyrityksellemme, Vexatec Oy:lle. Tavoitteena on saada kasaan motivoitunut työporukka, jolla on mahdollisuus tulevaisuudessa vakinaistua asiakkaan kirjoille. Alkuun työviikot ovat nelipäiväisiä mutta syksyn aikana työviikot muuttuvat normaali viisipäiväisiksi. Tällä hetkellä Vexatecilla on jo 8 reipasta värväämöläistä joista osa jo vakinaistunut yritykseen!

Työvaiheet ovat sokkelista eteenpäin; seinäelementtien kasaus, kattotuolien asennus, seinien ja kattojen levytys, tuulirimojen/ruoteitten - ja ulkovuoripellityksien tekeminen. Lisäksi erilaiset sisäpuolen työt kuuluvat tehtäviin.

Hakijalla olisi hyvä olla talonrakentajan koulutus tai omata kokemusta rakennuksilta monipuolisista tehtävistä. Edellytämme myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Kuvienlukutaito on työtehtävien kannalta suuri etu. Työtä tehdään porukassa, joten hakijalla tulee olla myös tiimityöskentelytaidot ja asenne kunnossa.

Jos kiinnostuit, laita hakemuksesi pian tulemaan. Työhön voidaan valita sopiva tekijä jo ennen hakuajan umpeutumista. Laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen saara.antila@varvaamo.fi tai soita suoraan Saaralle 0400 321504.