(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Asiakasyrityksillämme poistuu kesätyöläiset rivistä ja tähän tarpeeseen kaivataan kipeästi osaavia käsiä ja tekevää asennetta.

Värväämö hakee kahta näppärää rakennusmiestä työmaille Tampereelle tekemään mitä erinäköisempiä hommia. Nyt on mm. saneerauskohteessa levytyshommia, toimistosaneerauksia sekä vahinkosaneerauksia.  Kohteita on useampia Tampereen keskustassa ja lähiympäristössä ja hyvälle tekijälle meillä riittänee töitä ihan mukavasti tämänkaltaisissa projekteissa tulevaisuudessakin.

Tule käymään jutulla, niin rupatellaan mitä kaikkea olet tehnyt ja katsotaan löytyisikö sopivaa hommaa kesän pikkuhiljaa kääntyessä syksyyn.

Tähän työhön vaaditaan osaaminen työtehtävistä, suomen kielen taito, ahkera luonne ja lisäksi työturvallisuuskortti pitää olla voimassa ennen töiden aloitusta.

Työ voi alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus katsotaan toiveen ja kokemuksen pohjalta, aina vähintään tes.

Jos koet että tässä on etsimäsi paikka ja tykkäät tulla tekemään hommia Värväämön riveihin, laita hakemusta linkistä tai vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä sähköpostitse saara.antila@varvaamo.fi tai soita 0400 321 504.