(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Nyt ois töitä tiedossa rakennusmiehille ja rakennusnaisillekin Oulussa. Kesä on ollut lämmin ja kiireinen Oulun työmailla. Värväämöläiset ovat paiskineet hommia monimuotoisissa työtehtävissä ympäri Oulua ja lähikuntia, eikä loppua näy. Olemme yrittäneet pitää toimistolla parhaamme mukaan huolen, että töitä piisaa ja tekijät tykkää. Nyt meillä on taas sama ropleemi, mikä taitaa olla kaikilla rakennusliikkeillä kesäisin. Tekijää tarvis, eikä haittaa vaikka kymmenen löytyisi.

Tällä hetkellä suurin tarve meillä on parin vuoden kokemuksella varustetuista rakentajista. Jos kokemusta on enemmän tai vähemmän, niin ei kannata lannistua. Me osataan kaivaa työmailta sinulle sopiva pesti, jos muuten hommat kiinnostaa ja asenne on oikealla levelillä. Oma auto olis hyvä löytyä, että pääset liikkumaan kodin ja työmaan väliä päivittäin. Muita kriteereitä meillä ei sitten olekaan, asenne ja osaaminen riittää. Työturvakortti hommataan meidän piikkiin, jos se ei ole valmiiksi voimassa.

Pystymme tarjoamaan tekijöille Oulussa yli 95% töitä ympäri vuoden ja nimenomaan rakennusalan töitä. Meillä ei tosiaan muita toimialoja vielä ole. Osaamme arvostaa työtä, jota työntekijämme tekevät. Olemme itse olleet rakennuksilla myös töissä ja saattaapa tuo hiki haista ihan toimistollakin. Lisätietoja meistä, henkilökuntaeduistamme ja rumista naamoistamme löytyy nettisivuilta www.varvaamo.fi

Lisätietoja voit soittaa ja kysyä tarvittaessa Jounilta 0400 904 349

Työhakemukset pyydämme laittamaan hakulomakkeen kautta tai sähköpostilla jouni.palosaari@varvaamo.fi