(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Haemme Joensuun talousalueelle rakennusalan työntekijöitä korjausrakentamisen sekä uudisrakentamisen monipuolisiin työtehtäviin.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä tai alan koulutusta. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesän aikana. 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi tai ota meihin yhteyttä pikaisesti!

Lisätietoja: sara.keronen@rtkpalvelu.fi / 045 231 0590

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Jos olet kiinnostunut tehtävästä, niin jätä hakemus mahdollisimman pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä.